Overname kind & jeugd door Michelle Houtman

Belangrijke ontwikkelingen

Vanaf 2018 vinden er verschillende veranderingen plaats. Een belangrijk jaar voor zowel Gerrie Ouwehand als Michelle Houtman. In de afgelopen jaren hebben zij achter de schermen hard toegewerkt naar dit moment: vanaf 1 januari 2018 neemt Michelle Houtman de praktijk voor kind & jeugd over. Gerrie Ouwehand gaat verder met de volwassenzorg.

 

2018 als overgangsjaar

2018 is voor Michelle een overgangsjaar, waarin zij toewerkt naar de overgang van Papendrecht naar Dordrecht. In de loop van dit jaar zal zij haar praktijk aan huis beginnen. Voor u als cliënt betekent dit dat er in 2018 op termijn twee behandellocaties zijn. Naar verwachting zal Michelle in 2019 volledig in Dordrecht gevestigd zijn in haar praktijk aan huis voor de kinderen en jeugd. De volwassenzorg blijft op de vertrouwde locatie in Papendrecht.

 

Op de hoogte blijven

Via de website zal u op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen hieromtrent. Op de website van Michelle kunt u tevens de vorderingen van de verbouwing volgen, waar uiteindelijk de praktijk zal worden gevestigd.